PIB:107830399
žiro račun: 275-0010222142553-66
Societe Generale banka Srbija ad Beograd

ZASTUPNIŠTVO TECNOBLOCKATD - zastupnik TECNOBLOCK s.r.l. - via Donatori di Organi, 3 - 29010 Castelvetro P.no - PIACENZA - ITALY


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKServis ATD ovlašteni je zastupnik italijanske kompanije TECNOBLOCK s.r.l. jednog od lidera u proizvodnje sigurnosne i dodatne opreme za vozila putničkog, komercijalnog i programa industrijskih i poljoprivrednih vozila.

U svom programu TECNOBLOCK ima uređaje za satelitsko praćenje, alarmne sisteme, imobilajzere (mehaničke i elektronske) kao i čitavu liniju proizvoda za zaštitu priključnih vozila i prikolica. Osim toga u ponudi su i tipski frižideri, rashladni i klima uređaji za vozila iz komercijalnog segmenta.

Svi proizvodi poseduju vodeće evropske sertifikate CE 95/54 - CE 95/56, a neki proizvodi poseduju i sertifikat CEI-certification 79/17 drugog nivoa. Sam vrh evropske ponude!


DIABLOCK - SISTEMI ZA ZAŠTITU VRATA FURGONADIABLOCK - zaštita vrata furgona


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKSigurnosni sistema iz programa DIABLOCK predviđeni su za zaštitu vrata furgona i kombi vozila. Nevidjiv spolja DIABLOCK se aktivira elektronski protiv nekontrolisanih i štetnih oduzimanja tereta iz tovarnog prostora.

DIABLOCK je moguće povezati i sa alarmnom centralom ili sa jedinicom sistema za satelitski nadzor vozila.

Sistem je potpuno automatizovan i blokira vrata pet sekundi nakon zatvaranja vrata bez intervencije korisnika vozila.

ZAŠTITA VRATA FURGONA I KOMBIJA BEZ KOMPROMISA!

DIABLOCK-zaštita vrata furgona - detaljnije


FCL - SISTEMI ZA ZAŠTITU REZERVOARAFCL - zaštita rezervoara goriva


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKSigurnosni sistema iz programa FCL namenjeni su za zaštitu otvora rezervoara za gorivo. Mehanički sistem za sprečavanje krađe goriva istakanjem (crevom) iz rezervoara vozila. Prilagođen je za sve vrste metalnih rezervoara sa ili bez unutrašnjih držača ulazne cevi u rezervoar, ukoliko je rezervoar bez držača u tom slučaju već u kompletu koji sadrži proizvod potrebno je fiksirati držače sa šablonom za fiksiranje koji je već u kompletu sa proizvodom.

U ponudi je više modela prilagođenih za metalne rezervoare IVECO, SCANIA, DAF, MAN, MERCEDES, VOLVO, RENAULT.

FCL-zaštita rezervoara za gorivo - detaljnije


TECNOBLOCK - SISTEMI ZA ZAŠTITU PRIKOLICATECNOBLOCK - zaštita prikolica


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKImamo veliki izbor proizvoda za zaštitu prikolica i poluprikolica. Največi broj sistema TECNOBLOCK uključuje i zaštitnu ploču za onemogućavanje odvijanja vijaka koji fiksiraju klin.

Prečnik tela zaštitnog sistema je takav da onemogućuje kačenje prikolice ili poluprikolice sa montiranim sistemom čak i ako se koriste rude većeg prečnika. Za prikolice je ponuđen sistem za aplikaciju za lake i teške prikolice sa rudom za automatsko ili manuleno priključivanje

TECNOBLOCK-zaštita prikolica - detaljnije


SLEEPCOOLER - KROVNI KLIMA UREĐAJISLEEPCOOLER - krovni klima uređaji


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKInovativno rešenje kompanije TECNOBLOCK se zove SleepCooler Confort plus i predstavlja najbolji izbor za klimatizaciju kabine kamiona.

Superioran tehnički, efikasan u radu Sleepcooler Confort plus je ponuđen u dve verzije. Cool model predviđen samo za hlađenje i Cool/Warm za upotrebu za sva godišnja doba. Zahvaljujući patentiranom sistemu SCCP 4S je jedini krovni klima uređaj za stacionarnu upotrebu sa grejnom pumpom koja omogućava i grejanje kabine. Hladno i toplo po Vašoj želji ili potrebi.

Sleepcooler Confort plus je zamišljen tako da usmerava svež vazduh tamo gde je zaista i potreban. Modernog dizajna i sa četiri usmerivača kondicioniranog i četiri svežeg vazduha, a za dodatni konfor sa tri brzine ventilatora ovaj uređaj garantuje optimalnu distribuciju vazduha i ugodan boravak u kabini.

SLEEPCOOLER-krovni klima uređaji - detaljnije


IMOBILIZATORI HIDRAULIČNIH I VAZDUŠNIH SISTEMAMEHANIČKI IMOBILIZATOR


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKMehanički sigurnosni sistem TECNOBLOCK deluje na hidarulično/vazdušnom sistemu vozila, a istovremeno i elektronski na sisitemu za pokretanje motora vozila.

Sa uključenim sistemom motor vozila ne može biti pušten u rad, a pritiskom na pedalu kvačila menjač vozila postaje ne funkcionalan.

Pritiskom na pedalu kočnice kočioni sistem ostaje permanentno uključen.

Sve komponente sistema TECNOBLOCK su izrađene od najkvalitetnijih materijala imunih na sabotaže bušenjem lii sečenjem. TECNOBLOCK ne stvara lažne alarme ili smetnje u elektro sistemu vozila.

Visok stepen pouzdanosti, ekstremno diskretan, jednostavan za montažu i korišćenje je razlog zašto je ovaj sistem izabran kako od proizvođača vozila tako i lizng kompanija i osiguravajućih društava.

Mehanički imobilizatori - detaljnije


TECNOSAT - SATELITSKO PRAĆENJE VOZILATECNOSAT


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKUređaji iz programa TECHNOSAT predviđeni su za satelitski nadzor i praćenje vozila u koja su ugrađeni. U ponudi je nekoliko modela primenjivih u zavisnosti od vrste praćenja, a svi koriste najnapredniju tehnologiju koja garantuje pouzdanost u radu. Osnovne sigurnosne funkcije su kontrola pozicije vozila, njegove maksimalne brzine kretanja, SOS alarm u slučaju otmice kao i dvosmerna komunikacija sa kontrolnim centrom. Uz logističke funkcije, praćenje vozila u realnom vremenu, planiranje rute kretanja i slanja dnevnih izveštaja uređaji iz programa TECNOSAT zadovoljiće i najzahtevnije korisnike.
TECNO.EASY SAT tracker


TECNO.EASYProfesionalan pouzdan malih dimenzija i periferni uređaj enty-level serije X-O. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i optimalnom odnosu kvalitet/cena posebno je primenjiv u slučajevima gde je potrebna bazna funkcionalnst garantujući istovremeno i maksimalnu efikasnost. Nema Voice kanal i jedina opcija je radio daljinska komanda, programirajuća sa integrisanom anti panik komandom i interfejsom CanBUS. Zahvaljujući GPRS kanalu u stanju je da garantuje potpunu efikasnost zadržavajući malu cenu održavanja.

TECNOSAT-satelitsko praćenje - detaljnije


TECNOBLOCK - IMOBILAJZERITECNOBLOCK - imobilajzer


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKU ponudi su uređaji za blokiranje (imobilisanje) vozila koji sprečavaju krađu. Postoje dve vrste uređaja: mehanički imobilajzeri i elektronski imobilajzeri. Isključenje uređaja vrši se mehaničkim ključem, elektronskim ključem ili daljinskim upravljačem sa plivajućim kodom u zavisnosti od modela.

Imobilajzeri predstavljaju zaštitu vozila koja može biti ugrađena samostalno ili u kombinaciji sa alarmnim uređajem.

TECNOBLOCK-imobilajzeri - detaljnije


TECNOBLOCK - PRENOSIVI FRIŽIDERITECNOBLOCK - prenosivi frižideri


ATD Auto Servis - zastupništvo TECNOBLOCKU ponudi imamo nekoliko modela prenosivih (portabl) frižidera zapremine između 26-40 litara. Težina uređaja je 15-22kg, napaja se sa 12/24V, a radni opseg temperatura hlađenja je između -10°C i +10°C. Koriste ekološku rashladnu tečnost R134A. Modernog su dizajna, a uz frižider se dobija i praktiča posuda za hranu.

Izrađeni su u potpunosti od polietilena

TECNOBLOCK-prenosivi frižideri - detaljnijeTECNOBLOCK - REFERENCE