PIB:107830399
žiro račun: 275-0010222142553-66
Societe Generale banka Srbija ad Beograd

ATD - DIABLOCK


ATD - DIABLOCK - mehanička zaštita za vrata furgona ATD - DIABLOCK - nevidljiv spolja ATD - DIABLOCK - pouzdan sistem zaštite ATD - DIABLOCK - mehanička zaštita za vrata furgona ATD - Zemun, Ugrinovački put 167


ATD - DIABLOCK - mehanička zaštita za vrata kombija i furgonaSistem DIABLOCK predstavlja efikasno i pozdano rešenje za zaštitu vrata furgona ili kombija od neovlašćenog otvaranja. Koncipiran je tako da se automatski aktivira 5 sekundi nakon zatvaranja vrata, a njegova robusnost uz stručnu ugradnju garancija su da će sadržaj Vašeg vozila ostati obezbeđen.

Prilagodljiv je za ugradnju na sve vrste vozila, a materijali od kojih su izrađene komponente ove mehaničke zaštite obezbeđuju zaštitu i funkcionisanje bez kompromisa. A to je upravo ono što se i zahteva na vozilima namenjenim za dostavu, prevoz vrednosti ili vozila koja služe za terenske intervencije pri kojim se koristi skupoceni alat ili oprema.

Sistem zaštite DIABLOCK naročito primenu nalazi kod dostavnih vozila kurirskih službi gde vozač često mora da napušta vozilo radi isporuke pošiljke. Princip rada sistema DIABLOCK isključuje mogućnost da usled ljudskog faktora sadržaj teretnog prostora ostane neobezbeđen.

DIABLOCK - NAJPOUZDANIJA MEHANIČKA ZAŠTITA ZA VRATA FURGONA I KOMBIJA!