PIB:107830399
žiro račun: 275-0010222142553-66
Societe Generale banka Srbija ad Beograd

AUTO ELEKTRONIKAservis auto elektronike


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaU našem servisu možete zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u servisiranju elektronike na vozilima pronaći pouzdanog partnera. U najkraćem mogućem roku možete obaviti pregled vozila i izvršiti dijagnostiku svih vrsta kvarova u sistemima elektronike. Sve radove obavljamo uz garanciju na kvalitet rada. Posedujemo opremu za dijagnostiku vozila poslednje generacije i u skladu sa svim važećim EURO standardima.

Naše usluge pokrivaju kompletne popravke u sistemima elektronike na motornim vozilima uključujući i sisteme za ubrizgavanje gorivom. Sve kvarove na glavnim računarima vozila (motorni računar, računar ABS-a, računar AIR BAG-a...) kao i na svim ostalim elektronskim uređajima i modulima rešavamo nakon efikasne dijagnostike i zamene originalnim delovima i komponentama.

Raspolažemo kompletnim servisnim uputstvima za servis elektronike na vozilima iz nemačkog programa VAG (VW, AUDI, ŠKODA), OPEL, FORD, italijanskog FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA i francuskog RENAULT, PEUGEOT, CITROEN.