PIB:107830399
žiro račun: 275-0010222142553-66
Societe Generale banka Srbija ad Beograd

AUTO ALARMIauto alarmi renomiranih proizvođača


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaServis ATD ima višegodišnje iskustvo u instaliranju elektronskih alarmnih sistema za vozila. U standardnoj ponudi raspolažemo sa alarmima za sve tipove vozila i to od analognih sistema pa do digitalnih alarmnih uređaja poslednje generacije. Pri odabiru uređaja vrlo je važno ispoštovati sve normative proizvođača kako ne bi dolazilo do smetnji u sistemima elektronike. Osim toga kod ugradnje digitalnih sistema potrebno je raspolagati i odgovarajućim software modulima koje smo obezbedili za vozila svih proizvođača.

Ugradnju obavljamo stručno i brzo uz zadržavanje svih funkcionalnih karakteristika vozila uzimajući u obzir kompatibilnost elektronike.

Imamo i kontinuiranu saradnju sa auto salonima gde se vrši "prva ugradnja" na potpuno nova vozila i to u skladu sa svim važećim opštim i posebnim uslovima garancije proizvođača. Poverenje su nam ukazali saloni koji se bave prodajom novih vozila vodećih svetskih marki.


MEHANIČKA ZAŠTITA VOZILAzeder - mehanička zaštita vozila


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaU našem servisu možete ugraditi jedan od najefikasnijih sistema za mehanički zaštitu od krađe iz programa ZEDER. U pitanju je sistem konstruisan tako da je pouzdanost u radu potpuna, a mogućnost za sabotažu svedena na minimum. Sistem radi na principu blokade vratila volana tako da je u "zaključanom" položaju onemogućeno okretanje volana, a time i upravljanja vozilom.

U sve proizvode iz programa ZEDER ugrađuju se kodirane brave vrhunskog kvaliteta i renomiranih proizvođača.

Pri ugradnji mehaničke zaštite vodi se računa u smislu zadržavanja prvobitnih parametara vozila, kako funkcionalnih, tako i estetskih. Osim mehaničke funkcije sistem ZEDER poseduje i električni deo kojim se vrši prekid napajanja elektronike na vozilu čime se zaštita dodatno uvećava.


MEHANIČKA ZAŠTITA VOZILAigla za volan


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaJoš jedna vrlo efikasna mehanička zaštita na principu blokade vratila volana je "igla". Vrlo je jednostavna za korišćenje i kada je u zaključanom položaju blokira volan sprečavajući na taj način odvoženje vozila

Ugrađujemo proizvode renomiranih svetskih proizvođača.


IZMEŠTANJE OBD-PRIKLJUČKAobd-priključak na vozilu


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaJednostavna, jeftina ali u praksi vrlo efikasna zaštita vozila od krađe je izmeštanje OBD-priključka čime se onemogućava pristup i komunikacija sa računarom na vozilu. Na taj način sprečava se promena bilo kojih parametara i onesposobljavanje imobilajzera odnosno fabrički ugrađenih blokada.

Pri izmeštanju OBD-priključka zadržavamo u potpunosti njegovu funkcionalnost za potrebe regularnih servisnih intervencija na vozilu.


UGRADNJA PARKING SENZORAParking senzori


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaU našem servisu ugrađujemo parking senzore koji olakšavaju parkiranje pogotovo u gradskim uslovima eksploatacije vozila. Imamo više modela kvalitetnih i pouzdanih senzora u varijantama sa zvučnom, svetlosnom signalizacijom ili LCD displejem sa prikazom rastojanja do prepreke.

Po želji vršimo i farbanje senzora originalnom bojom spojlera vozila tako da se naši ugrađeni senzori ni po čemu ne razlikuju od fabričke ugradnje.


UGRADNJA XENON SVETALAXenon svetla


ATD Auto Servis - autoelektronika - autoalarmi - mehanikaU skladu za zakonskim normativima i u cilju povećanja bezbednosti vožnje ATD Auto Servis vrši ugradnju HID Xenon svetala na sve vrste vozila. Raspolažemo sa svim tipovima sijalica i adaptera za ugradnju bez ikakvih adaptacija na faru automobila, a imamo i setove sa poništavačem greške za vozila najnovije generacije.

Prema vašoj želji možete ugraditi sijalice iz čitavog opsega boja i to od 4500-8000K. Na ugrađene komplete dajemo garanciju u trajanju od 12 meseci!